⸺ Кои сме ние?

Ние сме създателите на една различна сценична форма – наричаме я Inner Theater/ Вътрешен театър. Рисуваме по границите на изкуствата образите на непознатото, стаеното между думите, невидимото за очите. В пространството на мига отваряме портали на ръба между реалността и фикцията. Въздействаме на всички сетива, въвличаме зрителя и оставяме траен отпечатък в съзнанието му. Своеобразни алхимици в търсене на трансформацията, която да отключи сърцето.

⸺ Какво правим?

⸺ Създаваме представления, пърформанси, преживявания, арт инсталации, обучения и неочаквани нови форми на сценично изкуство.

⸺ Развиваме и изследваме възможностите на сетивния, имерсивния и интерактивен театър.

⸺ Работим в различни контексти и пространства, като постоянно откриваме тайните истории в тях и отключваме потенциала на средата.

Пионери сме в създаването на сетивни и имерсивни пърформанси, лаборатории и обучения в дигитална среда за България.

Откриваме и реализираме артистични решения в полза на работата на различни екипи и бизнеси.

Изграждаме дълготрайни партньорски отношения с местни и чуждестранни организации.

Ние сме мултидисциплинарен  екип от артисти и професионалисти от различни сфери, обединени от:

Свобода

Висша ценност и състояние на духа, което вдъхновява всички аспекти на нашето изкуство и съществуване.

Интуиция

Изходна точка и навигационна система на нашата творческа енергия.

Смелост

Ключът към дълбоките и уязвими аспекти на човешката природа.

Емпатия

Безопасното пространство на автентичната среща.

Креативност

Калейдоскопът, който разкрива целта ни.

Сътрудничество

Потенциалът да стигнем заедно там, където никой не може да стигне сам.

Иновация

Територията отвъд хоризонта и възможностите на театъра да надскочи предвидимото.

Устойчивост

Коренът, който държи времето.

⸺ Екип

Екипът ни включва артисти и професионалисти от различни области на изкуството и хуманитарните науки: режисьори, актьори, хореографи, танцьори, пърформанс артисти, художници, фотографи, видео артисти, сценографи, графични дизайнери, архитекти и музиканти, както и психолози и културолози.

Сърцето на компанията

Габриела Петрова

основател

Режисьор, водещ на творчески процеси, артист, обучител и фасилитатор. Визионер и инициатор, движещ се между искрата и пепелта.

Вдъхновява се от неуловимите понятия и усещания, които я водят към създаването на тяхното споделено проявление. Бизнес консултант и корпоративен обучител, вярващ, че изкуството е сила и мисия. Цели то да проникне във всяка тъкан на живота, за да отвори неподозираните му потенциали. Съ-основател и COO на Fifty Seas BV – нидерладска компания за електрически яхти с производство в България.

Ана Вълчева

съосновател

Актриса, пърформър, водещ на творчески процеси и обучител. Непоправим идеалист, вярващ в способността на изкуството да разширява съзнанието и да осмисля битието. Обича да изследва границите и мъничко да ги измества.

Артистично се развива в областта на сетивния и интерактивен театър, театъра на маската и форум театъра. Провежда и творчески обучения за деца и младежи от различни социални групи.

Милена Станойевич

съосновател

Режисьор, пърформър, обучител, фасилитатор, актриса. Откривател на невидими нишки, притежател на невероятната способност да центрира, да завихря и да поетизира – времето, пространството, събитията. Стъпва леко, смее се силно.

TED лектор, създател на помагала за прилагането на имерсивни и сетивни театрални практики в инклузия на младежи и работата на младежки работници в европейски контекст. Вълнува се и търси начини за създаване на дълбоки свързвания чрез изкуство.

Саша Хаджиева

съосновател

Пърформър, режисьор, визуален артист и дизайнер. Търсач на отговори, с уклон към пътешествия. Вълнува се от хибридните арт формати и от личната среща с всеки зрител и нейния трансформативен потенциал.

Артистичната ѝ практика включва пърформанс, кино, съвременни танцови форми, театрални забежки и работа с различни визуални медии. Заиграва се с тъканта на човешките взаимоотношения, със субективната природа на нещата, понятия като време, истина, въображение. Изкуството във всевъзможните му форми възприема като средство, посредством което се събуждаме от „съня на реалността“ и битийното.


Артистичен екип

⸺ Нашите партньори

Локални партньори

Постоянни медийни партньори

⸻    Ig.    Fb.    Yt.