Представлението е част от проекта Потоци на паметта/ Streams of Memory, който обединява сетивен лабиринт театър и вербатим театър, за да срещне зрителя с историите и потайностите на старата баня „Овча купел“. „Потоци на паметта“ вплита потоци от лични истории, гледни точки, минало, настояще и бъдеще, емоции и размисли за паметника на културата.

Премиера през юни 2017 г. в парка на баня „Овча купел“.

Представлението е резултат от две театрални ателиета, „Вербатим – театър от живота“ с водещ Неда Соколовска и „Театър на сетивата – Лабиринт“ с водещ Милена Станойевич.

Режисьори / Милена Станойевич и Неда Соколовска
Сценография и костюми / Златна Михайлова
Фотографи / Любина Панайотва и Мирела Вавова
Участват /// Ана Вълчева, Василия Дребова, Габриела Петрова, Георги Налджиев, Диана Антониева, Виолина Василева-Александрова, Елиян Аройо, Живко Гущеров, Маргарита Костова, Невена Денчева, Саша Хаджиева.

Проектът е организиран от AKMБ / Асоциация на Културните Мениджъри в България и е реализиран в партньорство с Студио за документален театър “VOX POPULI” и Народно читалище „Никола Йонков Вапцаров-1922“ с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура” на Столична община за 2017 г.